Raspored treninga

Vreme Pon Uto Sre Čet Pet Sub
10:00-11:00 Pilates mix Pilates mix Pilates mix
11:00-12:00
17:00-18:00
19:00-20:00 Pilates Pilates mix Pilates Pilates mix Pilates
20:00-21:00 Zumba Jogalates Zumba Jogalates Zumba
21:00-22:00 Workout Workout Workout
 

Joga

Joga je drevna metoda samorazvoja koja podrazumeva upotrebu tehnika fizičkih položaja, vežbi upravljanja pranom putem disanja, relaksaciono-meditativnih vežbi, koncentracije, meditacije i samorealizacije,  i kao takva, osmišljena je da bude uklopljena u svakodnevni život.

 

Pilates

Pilates ima za cilj da izduži i tonira telo, utiče na elegantno držanje, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. Pilates je prefinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost.

 

Jogalates

Jogalates se opisuje kao mesto susreta istoka i zapada, jer kombinuje fokus na jačanju uma i tela, snagu, izdržljivost, fleksibilnost i ravnotežu (Yoga), sa tehnikama za poboljšanje držanja i stvaranje snažne, stabilne osnove za kretanje (Pilates).

 

Zumba

Zumba je fitnes program koji kombinuje dinamične kreacije i elemente latinoameričkih plesova pa se tokom vežbe osećate kao da ste na žurci. Zumba je dostupna svakome, zabavna je i prikladna za sve generacije, a vežbanje čini zabavnim i opuštenim.

Copyright Fitness Club Cat